Marina Fiskenæs

Marina Fiskenæs i Gråsten

Moderne feriecenter med anerkendt wellness center

 

Feriecentret enjoy resorts Marina Fiskenæs, ligger kun 50 m fra vandkanten – og de fleste ferieboliger har vandudsigt fra terrassen og altanen. Boligerne er dem man vælger når man vil have sauna og spa på værelset samt brændeovn og eget køkken. Ideelt til miniferie og weelnessophold samt weekendophold eller bare en forlænget weekend med familien.

 

Penthouse-lejlighederne er rummelige og smagfuldt indrettet. Fra stue og altan har samtlige lejligheder en flot udsigt over vandet mod marinaen, Gråsten havn og by.

 

Vores Wellness har åben for behandlinger, mod forudbestilleng, både for boende og ikke-boende gæster.

Desuden er der mulighed for at benytte vores wellness centers faciliteter, såvel boende som dagsgæster. Priser og muligheder finder I mere om i Wellness afdelingens sider.

 

Vi tilbyder forskellige ophold, der er strikket sammen til at imødekomme de flestes ønsker. Det kan være Golf & Wellness ophold, venindeweekend, weekendophold, wellnessophold samt miniferie og kæresteweekender m.v.

 

Fra marinaen kan I tage på fisketur eller fange krabber fra vores bådbro, leje en kano eller en havkajak og nyde en stille og rolig tur på vandet.

Skal der lidt mere fart over feltet, kan I tage en tur med bananbåden.

 

Det skal I opleve

Med base på enjoy resort i Gråsten, er det oplagt at tage ud og opleve Gråsten Slot med den meget spændende slotshave og historie. Eller besøg Universe - vi giver 10% rabat på billetter der købes på resortet og I sparer at stå i kø ved billetsalget på Universe. Dybbøl Mølle der nok er mest kendt for slaget i 1864 samt det historiske center der har mange spændende aktiviteter specielt for børn. Nabobyen Flensborg, der en gang var dansk, ligger kun en lille halv times kørsel fra Gråsten og byder på mange spændende restauranter og caféer på den historiske gågade, hvor der også ligger en del specielle små rom distellerier på sidegaderne.